3 weken vakantie zijn voorbij
01 juli 2022 
2 min. leestijd

3 weken vakantie zijn voorbij

Vandaag is het 3 weken geleden dat we in de taxi stapten om ons naar Schiphol te brengen. De reis begon naar Bogor en van daaruit vlogen we een paar dagen later naar Bali.
Tot zo ver niets anders dan andere vakantie reizen. Heel veel in drie weken stoppen, overal maar een paar dagen zijn en weer door.

Zo zag ons leven er een paar jaar geleden uit. Het hele jaar dag in dag uit lange werkdagen inclusief lange reistijd in onze vaste baan in loondienst  en we keken uit naar het moment dat we nieuwe tickets kochten en we weer op reis mochten.

Dit leven hebben we achter ons gelaten.

De afgelopen 3 weken hebben we juist heel rustig aan gedaan. Niet koste wat kost alles willen zien, bang om maar iets te missen. Bang om tijd te kort te hebben.

Als we iets niet hadden gedaan zeggen we nu tegen elkaar, we hebben nog 365 dagen om ergens heen te kunnen gaan.

We hebben de tijd. We leven op Bali en we hebben nog geen idee hoe lang we hier blijven. Dus elke dag is een nieuwe start van een nieuw jaar.

De afgelopen 3 weken hebben we vooral rustig aan gedaan. Zorgen dat we ons ritme weer terug hebben.

Settelen in ons huisje. Maar ook settelen bij ons favoriete co-workers café aan het strand.

We rijden door de straten van Sanur en het voelt zo ontzettend vertrouwd. We kennen de straten van alle vakanties hiervoor. Maar nu is het eigen. We kennen de weg.

Na jaren ploeteren met lange werkdagen, delen we nu onze eigen tijd in.

Reizen en werken waar en wanneer we willen.

Werken met klanten die ons zoveel energie geven.

Achter onze laptop zitten met een verse kokosnoot en uitzicht op zee.

Dit is ons leven nu en wij zijn zo ontzettend dankbaar dat wij dit leven mogen leven. We zijn ook trots op onszelf dat we deze hele grote, enge stap hebben durven zetten. Want geloof ons, het was niet gemakkelijk, maar we hebben het gedaan. In kleine stapjes. Steeds een beetje verder. Steeds een beetje grotere dromen.

Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig met het maken van een compleet stappenplan waarin jij leert hoe je binnen een jaar van loondienst baan naar een locatie onafhankelijk leven gaat met een eigen inkomen over de grens.


Hoe tof zou het zijn als jij over een jaar kan zeggen; I did it en ook werkt achter jouw laptop met die verse kokosnoot naast je.


Stuur ons een DM via Instagram @jeroenenivette en we zetten je op de wachtlijst. Je zit nog nergens aan vast, maar je wordt wel als eerste op de hoogte gehouden als ons complete stappenplan wordt gelanceerd.

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen