Yes, het is gelukt. Maar wacht, we hebben nog wat tofs voor je.

Stuur nu het woord "masterclass" via DM naar @jeroenenivette en ontvang een gratis masterclass waarin we een uur lang de 6 krachtige stappen uitleggen hoe jij een binnen een jaar een locatie onafhankelijk leven kan opbouwen. 


Jeroen en Ivette


Het gratis e-book is op dit moment onderweg naar jou

Super dat je het gratis e-book hebt aangevraagd. De eerste stap naar een locatie onafhankelijk leven

"Het geheim om van een leven zonder voldoening te switchen naar een locatie onafhankelijk leven vol avontuur, overvloed en happiness."


De TRAVEL Methode is een unieke methode waarbij je een compleet stappenplan krijgt hoe je van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat. Een methode die je dagelijks, wekelijks en maandelijks toepast om jouw doelen waar te maken. 

Je leert hoe je met jouw unieke skills een online inkomen opbouwt en hiermee meer (financiële) vrijheid krijgt. 


De TRAVEL Methode is inclusief alle stappen als het gaat om het leren van een sterke mindset, doelen stellen en halen, meer rust krijgen in jouw planning, hoe je ondernemer wordt en hiermee een online inkomen opbouwt. 


Ben je benieuwd hoe wij ons locatie onafhankelijk leven hebben opgebouwd?

Kijk dan zeker onderstaande video.


p.s. Vergeet niet het woord "masterclass" te sturen via DM naar @jeroenenivette en ontvang een gratis masterclass 

Ivette Langeveld

Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden!

- Joyce 
Ivette Langeveld

Van dromen naar doen.

Ik deed de cursus omdat ik graag mijn droomleven zou willen leven. En daarin ook mezelf kan zijn. En om te leren welke stappen ik zou willen en kunnen zetten. Ik leerde om uit mijn comfortzone te stapppen en door een filmpje te maken over mijn droom, een moodboard te maken, die nog elke dag in mijn kamer staat, dit is wie ik ben en wat ik wil doen. Ik leerde mijn mindset positief in te stellen. En leerde steeds meer mijn creativiteit terug te vinden. Dat ik authentiek ben zoals ik ben. Positief hoe Ivette is, neemt ze je mee in haar programma van dromen durven doen! Haar enthousiasme is aanstekelijk en erg plezierig!

Nog meer gratis inspiratie
voor jullie om mee aan de slag te gaan!

Jeroen en Ivette

Wordt lid van onze besloten Facebook groep 

Laat je inspireren en motiveren in onze besloten Facebookgroep:  TRAVEL met een inkomen over de grens. Een groep oor ambitieuze mensen die op zoek naar (financiële) vrijheid

Luister onze podcast

Jeroen en Ivette nemen regelmatig een podcast op en vertellen over hun leven op Bali