Dankbaar dat ik gepest ben
15 september 2022 
7 min. leestijd

Dankbaar dat ik gepest ben

Vandaag wil ik het hebben over de impact van jouw verhaal. Iedereen heeft een verhaal. Iedereen heeft wat meegemaakt. Verdrietige dingen en mooie dingen. Maar wat zijn de lessen die je hier van geleerd hebt? Vaak hebben we niet altijd door wat onze lessen zijn geweest.

Ik wil graag een verhaal van mijzelf met jullie delen. Deze komt uit mijn e-book, mijn 40 levenslessen; het is mijn droom, het is mijn pad!

Op de lagere school werd ik gepest. Waarom weet ik eigenlijk niet. Het gebeurde gewoon. Uit school stonden een aantal meisjes mij op te wachten met linialen, zette mij tegen de muur aan en lieten mij gras eten. Huilend kwam ik thuis. Mijn moeder belde met de moeder van het meisje die voorop liep. Daarna gingen mijn moeder en ik naar haar huis toe, waar de moeders samen spraken in de woonkamer en ik met haar naar boven ging om met haar te spelen. Het was op dat moment weer even goed en we speelden samen op haar slaapkamer.

Maar toch was ik daarna nog vaak het mikpunt van alles.

De lagere school

De lagere school ging voorbij en ik ging naar de middelbare school. En in de tweede klas gebeurde het opnieuw. Nieuwe school, nieuwe meisjes en ik kwam halverwege het jaar in deze klas. Het klikte gewoon niet. En al snel was ik weer het mikpunt van iedereen. Zin in school had ik niet meer. In de ochtend klaagde ik tegen mijn moeder dat ik niet lekker was en zodra ik voor school ziek gemeld was, fleurde ik weer op. Het ging een aantal maanden door, totdat ik brak op het schoolplein en huilend naar huis ging. Een week lang durfde ik het huis niet te verlaten, bang om die meisjes tegen te komen.

Deze periode ging voorbij, ik werd weer overgeplaatst naar een andere klas en na de zomervakantie ging ik naar een andere school. Het ging beter en ik maakte leuke vriendschappen in de klas. Toch heeft het pesten mij in die jaren daarna gevormd. Ik had een muur om mij heen gebouwd en ik liet niet snel iemand toe in mijn leven. Aan de buitenkant keihard en van binnen heel onzeker.

Dankbaar ben ik dat ik heb geleerd om mijzelf te mogen zijn.

Gelukkig is die muur langzaam afgebrokkeld en laat ik mij volledig zien. Zelfs toen er een reünie was van de lagere school ging ik er met een rechte rug naar toe. Geen onzekerheid en geen wrok. Een aantal meisjes had het door en zij boden alsnog hun verontschuldigingen aan. Ik heb ze heel erg bedankt hiervoor. Wat een fijn gevoel dat zij zelf tot deze conclusie zijn gekomen. Zelf ben ik dankbaar dat ik het heb meegemaakt. Het heeft mij gevormd. Ik heb geleerd om arrogant te mogen zijn. Ik heb geleerd om voor mijzelf op te mogen komen. Ben ik anders? Misschien wel, misschien hadden zij dat op jonge leeftijd al door.

Bewustwording

Door op te gaan schrijven welke gebeurtenissen in jouw leven impact hebben gemaakt, wordt je bewust welke lessen je hier uit hebt gehaald. Deze lessen kwamen met een reden in jouw leven en kan jij nu gaan gebruiken om jouw droomleven waar te maken.

Misschien een leuke opdracht voor jezelf. Schrijf voor jezelf eens op wat jouw grootste leermomenten voor je zijn geweest. Dus een moment waar je een les uit hebt geleerd en wat daarna mogelijk de koers van jouw leven heeft veranderd.

Follow your dreams

Dit verhaal komt uit mijn nieuwste e-book, Het is mijn droom, het is mijn pad. 40 levenslessen in 40 jaar. In dit nieuwe e- book leer jij dat jij dat je af en toe helemaal gek moet zijn om jouw dromen waar te maken. Hoe jij jouw mooiste dromen op korte en op lange termijn kan manifesteren. Dit e-book heeft zoveel waarden, lessen die jij direct in jouw leven kan toepassen. 

Kan jij jouw droomleven al visualiseren?

Voel jij aan alles na het lezen van dit verhaal dat er voor jou ook zoveel meer mogelijkheden zijn?

Dat je op dit moment vast zit in een sleur, maar weet je ook dat er zoveel meer uit het leven valt te halen.

Je hebt grote dromen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Je zou er alles voor over hebben om die grote en spannende stap te zetten, eindelijk eens niet meer bang zijn en het gewoon te doen.

 • Je vaste baan opzeggen.
 • Reizen en werken waar en wanneer je maar wilt.
 • Je wilt anderen ook gaan inspireren met jouw verhalen.
 • Dat stukje paradijs op aarde zoeken en daarover vertellen.
 • Jouw avonturen waarmee je anderen kan inspireren.

Ben jij klaar om jouw dromen nu eindelijk eens waar te maken?

Wellicht is de TRAVEL methode wel iets voor jou.

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen