Doe jij wat je leuk vindt?
13 januari 2023 
3 min. leestijd

Doe jij wat je leuk vindt?

Het is nog al een titel. Doen wat je leuk vindt. 

Ik heb een aantal vragen voor je. 

Ben jij gelukkig met het werk dat je nu doet? Haal je er genoeg voldoening uit en zou je dit werk tot aan je pensioen willen doen?

Wanneer het antwoord op deze vragen drie keer ‘ja’ is mag je jezelf heel gelukkig prijzen. 

Wanneer dit niet het geval is, mag je jezelf achter de oren krabben en jezelf de vraag stellen wat je nou wel het liefste zou doen. 

Wat wij als meest genoemde reden horen waarom iemand zijn leven zou willen veranderen is de behoefte aan vrijheid. Deze vrijheid vind je bijna nooit in loondienst. Je zal hier bijna altijd zelf voor moeten gaan ondernemen. Wanneer je er voor kiest om je leven om te gooien zal je altijd tegen weerstand van je omgeving aan lopen. Zij zijn niet klaar voor jouw verandering en willen je niet zien veranderen. “Doe nou maar gewoon” zal je vaak horen.

Wanneer je begint om te gaan met mensen die je wel begrijpen, met like-minded people zal het gemakkelijker gaan, maar laat je hier ook niet te veel door leiden. Want er zijn altijd mensen om je heen die een andere mening hebben. De mensen die al langere tijd ondernemen zullen je altijd willen helpen met tips en adviezen. Heel belangrijk is het dat deze tips en adviezen wel bij jouw manier van ondernemen passen. 

Je kan je ook heel onzeker gaan voelen van al die successen van andere ondernemers. Je kan helemaal worden teruggeslagen als je bij andere ondernemers de successen leest en ziet. 

Hier kan je best door van slag raken. Even een rondje Instagram en de successen en het gelukkige leven van anderen spatten recht in je gezicht. 

Weg energie. 

Weg alle goede bedoelingen om aan de slag te gaan. 

Er zijn heel veel mensen die tips hebben en het is natuurlijk allemaal heel goed bedoeld. Het zit in ons om te willen helpen. Om adviezen te geven. 

Maar al die verschillende adviezen kunnen best wel overweldigend zijn. 

Tijd om te luisteren naar alleen jezelf. Tijd om je even terug te trekken en alleen te luisteren naar de stem in jouw binnenste. Want zelf heb je alle antwoorden al.

Om uit te vinden wat jouw ultieme doel is in het leven, jouw grootste droom, jouw ultieme baan of jouw ultieme product of dienst als ondernemer, hoef je niet te gaan graven in je gedachten. Dit komt nooit voort uit denken, maar juist uit stil zijn.

Neem elke dag een moment voor jezelf. Plan een half uurtje rust in. Geen muziek, geen socials, geen afspraken, Telefoon uit of op niet storen.

Zet je intentie, stel jezelf de vraag: waar word ik echt gelukkig van?

Sluit je ogen en wees stil.

Voel de energie die door je lichaam stroomt. Begin bij je handen. Voel je die lichte trilling, die energie? Ga nu verder en begin deze energie in andere delen van je lichaam te voelen.

Voordat je het weet, ben je gedachtenloos en is er plotsklaps ruimte voor inspiratie. Van dit moment in stilte zal je nieuwe energie krijgen. Je zal je fitter voelen en je kan nieuwe inspiratie tot je krijgen en waarschijnlijk zal je heel snel antwoord op de vraag hebben en weten: HIER word ik gelukkig van en DIT ga ik doen.

Ben jij toe aan om een nieuw leven op te bouwen op jouw voorwaarden? 

Dan hebben we een hele inspirerende gratis masterclass voor jou 

Creëer binnen één jaar een locatie onafhankelijk leven met een inkomen over de grens 

Ontdek in deze gratis masterclass 6 krachtige stappen naar een locatie onafhankelijk leven op jouw voorwaarden, vol avontuur, overvloed en happiness

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen