Durf jij je baan op te zeggen?
16 januari 2023 
2 min. leestijd

Durf jij je baan op te zeggen?

Oftewel durf jij de zekerheid op te geven? Ben jij zeker van je zekerheid of zou het toch een zekere schijnzekerheid kunnen zijn?

Zekerheid opgeven

Eén van de dingen die ik vaak hoorde toen ik van onze plannen vertelde was: “maar je moet je rekeningen toch betalen, je huis, je vaste lasten. Hoe doe je dat zonder baan in loondienst?”

Op school word je geleerd hoe belangrijk een vaste baan is. Je ouders hebben je waarschijnlijk geleerd hoe belangrijk een vaste baan is. Je hebt geleerd hoe belangrijk het is om je te settelen, een huis te hebben, een gezinnetje te stichten, het liefst met een paar kindjes…. 

Wat wordt ons geleerd? 

Waarom wordt ons geleerd om gewoon te zijn? Waarom wordt ons geleerd om middelmatig te zijn? Waarom wordt ons geleerd om vooral niet anders te zijn?

Wat is je antwoord wanneer ik je vraag wat het allerbelangrijkste is in je leven? Ik weet bijna zeker dat je antwoord heel erg dicht bij “gelukkig zijn” zal uitkomen.

Gelukkig zijn

Gelukkig zijn. Wat is dat voor jou? Wanneer ben jij echt gelukkig? Ben je nu gelukkig? Maakt die zekerheid je gelukkig? Maakt die baan in loondienst je gelukkig? Of doe je het werk omdat de rekeningen nou eenmaal betaald moeten worden?

We hebben op school niet geleerd hoe we gelukkig kunnen zijn. We leren niets over mindset en ook niets over ondernemen. Voor het goed runnen van een bedrijf zijn een groot aantal skills nodig, waaronder een ijzersterke mindset en een hele andere manier van denken dan de gemiddelde werknemer. Ook lef en een instelling van “je kan alleen succesvol zijn als je niet eerst een paar keer op je bek gegaan bent” zijn belangrijk.

Ben jij klaar met je middelmatige leventje en ben je nu eindelijk klaar om voor je droomleven te gaan?

Heb jij het lef om te doen wat niet veel mensen durven, maar waar je wel heel gelukkig van wordt?

Creëer binnen één jaar een locatie onafhankelijk leven met een inkomen over de grens

Ontdek in deze gratis masterclass 6 krachtige stappen naar een locatie onafhankelijk leven op jouw voorwaarden, vol avontuur, overvloed en happiness

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen