Hoe moet ik visualiseren?
01 september 2022 
in Mindset
3 min. leestijd

Hoe moet ik visualiseren?

“Ik kan best wel mijn ideale leven visualiseren, maar dan?” Zomaar een vraag die ik hoorde tijdens een kennismakingsgesprek. Maar dit is zeker geen slechte vraag. Veel mensen hebben een goede en leuke fantasie. Dat helpt bij visualiseren. Dingen voor je zien alsof ze echt zijn. 

Beelden zien. Dromen zien.

En dan bedoel ik niet je nachtelijke dromen, maar de dromen die jij hebt ofwel de dingen die jij echt wilt.


Hoe zou jouw mooiste leven er uit zien? 

Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je echt? Wat zou je doen als je je eigen leven voor 100% zelf kon inrichten? Zou je dan doen wat je nu doet? Doe je dan hetzelfde werk? Woon je in dezelfde stad of hetzelfde land? Of zou je ergens anders willen wonen?

Ik heb het nu over de grote levensdoelen. Visualiseren kan ook op korte termijn heel goed voor je werken. Hoe je dat doet?

Doe dit elke dag

Bedenk je elke ochtend hoe fijn je dag gaat zijn. Dat je bijvoorbeeld leuke en inspirerende mensen gaat ontmoeten of spreken. Reken er maar op dat jouw dag dan ook echt zo gaat verlopen. Je start met een positieve energie en zodoende trek je soortgelijke energieën aan. Dit principe wordt veroorzaakt door één van de belangrijkste universele wetten; de Wet van Aantrekking.

Je legt in principe het pad van de dag van te voren vast en jij bepaalt dat hij goed is. Doe dit meerdere keren per dag voordat je iets nieuws gaat doen of voordat je iemand anders gaat spreken. Je zal zien dat je veel gelukkiger wordt.

Dit is visualiseren.

Ofwel het visueel maken van iets dat je denkt of wilt. Het alleen maar voor je zien is niet genoeg. Alleen woorden of beelden zijn niet genoeg om te creëren. Je moet het voelen. Echt voelen.

Wanneer je jouw droom in je hele lichaam voelt, zal de kans veel groter zijn dat jouw droom werkelijkheid wordt. Ik voel het altijd bij mijzelf wanneer ik aan het dagdromen ben, dat ik ineens kippenvel over mijn hele lichaam krijg. Dat is voor mij altijd het teken dat ik lekker bezig ben. Het teken dat het klopt en dat het universum aan het werk gaat en er alles aan doet om de juiste mensen, gedachten en gebeurtenissen op mijn pad te brengen.

Wanneer je dit bewust kan beleven, zie je ineens dat toeval niet bestaat.

Op weg naar Bali

Zo was ik zo’n drie jaar geleden aan het dagdromen dat ik ooit op Bali zou gaan wonen en hoe ons leven eruit zal zien. Ik zag tot in het grootste detail hoe ik ’s morgens, nadat ik wakker, was naar het overdekte dakterras ging om daar met het uitzicht op de rijstvelden mijn yoga en meditatie te doen. Kippenvel, overal.

En op dit moment wonen wij gewoon op Bali. 

Living the dream!


Geniet van de reis naar jouw droomleven

Jij kan dit ook!

Laat je alleen niet gek maken wanneer er mooie dingen op je pad komen. Ze zijn misschien niet helemaal zoals je ze had bedacht. Misschien net niet zo mooi. Waak ervoor dat je dan nee zegt tegen deze kansen. Ook deze dingen horen bij de reis naar jouw droomleven.

Het is de weg naar jouw ideale droom waar het om gaat. Het gaat niet om het doel, maar om de reis. Geniet van deze reis. Geniet van alles.

Wees je bewust van alle mooie dingen die je tegenkomt tijdens deze reis. Maar probeer ook te genieten van de kleine en soms wat grotere tegenslagen. Dit zijn leermomenten. Het gevoel wat jij beleeft bij deze tegenslagen geeft aan hoe graag jij jouw uiteindelijke doel wilt halen.

Wil jij leren om alles uit het leven te halen?

Wil jij vrijheid creëren om jouw droomleven te leven? Werken en reizen waar en wanneer je wilt? 

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen