Online werken
Online werken

Life Mastery: 

van droom naar digitaal succes

Digital Marketing Jeroen en Ivette
Online werken
Jeroen en Ivette digital marketing DWA
Jeroen en Ivette digital marketing dwa<br />

Herken je dit?

 Je hebt een vaste baan, of bent al ondernemer, maar je wilt zo graag wat extra verdienen en een passief inkomen creëren? Meer geld om leuke dingen te doen. Meer (financiële) vrijheid. Meer te reizen of gewoon eens een leuke stedentrip?


Dit waren wij een paar jaar geleden. De afgelopen jaren hebben wij verschillende inkomensstromen gecreëerd en onlangs zijn wij begonnen met de Digital Wealth Academy. Een enorm leerzame cursus waarin je alles leert over – je raadt het al – digital marketing, maar je krijgt ook nog eens 100% Verkooprechten!

 

Jeroen en Ivette Digital Wealth Academy

This is just the beginning –

and it’s only going to get better from here

Digital Wealth Academy met 100% verkooprechten

Wat zijn 100% VERKOOPRECHTEN? 

Jouw eigendom

100% Verkooprechten of “Master Resell Rights” is het proces waarbij je één keer een digitaal product koopt voor een vastgesteld bedrag en het je toestaat om datzelfde product te verkopen als jouw eigen product.

100% winst

Zodra je de cursus hebt aangeschaft, wordt deze direct 100% van jou om te verkopen. Jouw klanten betalen jou rechtstreeks en jij maakt 100% winst.

Leer skills

De cursus leert je waardevolle vaardigheden op het gebied van digitale marketing die je kunt toepassen om DWA door te verkopen, of om een ​​nieuw bedrijf te starten.

Word specialist in DIGITAL MARKETING

DWA wordt geleverd met uitgebreide training die je elk aspect zal leren van het worden van een specialist in digitale marketing.

Van DROOM naar DIGITAAL SUCCES

Of je nu droomt van persoonlijke groei, vrijheid om te reizen en te werken waar je maar wilt, of het opbouwen van een passief inkomen via digitale marketing, onze nieuwe samengevoegde cursus heeft alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 

Jeroen en Ivette

The only impossible journey is the one you never begin

~ Tony Robbins

Digital marketing
digitale markering

Verander je Leven met deze ultieme online academie! 

Ben je klaar om jouw mooiste leven te bereiken, waarbij je niet alleen je dromen waarmaakt, maar ook de vrijheid hebt om te reizen en te werken op jouw voorwaarden?

Wanneer je nu instapt, ontvang je niet alleen de rechten tot Digital Wealth Academie, maar je krijgt ook toegang tot onze grootste twee meest impactvolle progamma’s: van DROOM naar DOEN en de TRAVEL Methode.

Ontdek de ultieme levensveranderende cursus die jou de tools en kennis geeft om dit alles te realiseren. Hieronder vind je een glimp van wat je kunt verwachten:

  1. Visualiseer je Droomleven:

Ontdek hoe je jouw diepste verlangens kunt visualiseren en omzetten in concrete doelen met behulp van krachtige technieken uit “Van DROOM naar DOEN”. Leer hoe je de wet van aantrekking kunt toepassen om jouw ideale leven aan te trekken en een positieve mindset te ontwikkelen.

  1. Bereik Locatie Onafhankelijkheid:

Met de beproefde “TRAVEL Methode” leer je hoe je binnen één jaar een online inkomen kunt opbouwen, waarmee je de vrijheid hebt om te reizen en te werken waar en wanneer je maar wilt. Neem de controle over je leven en geniet van de vrijheid die je verdient.

  1. Bouw een Passief Inkomen op:

In de “Digital Wealth Academy” ontdek je alle geheimen van digitale marketing en automatisering, waarmee je een passief inkomen kunt opbouwen. Leer hoe je jouw eigen digitale producten kunt maken en verkopen, en maximaliseer je winstpotentieel met master resell rights.

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar jouw ultieme levensverandering? Start vandaag nog en krijg direct toegang hoe jij met 100% winst jouw digitale producten kan verkopen! 

Van DROOM naar DOEN

Je gaat leren hoe jij jouw dromen kan visualiseren. Hoe je jouw ideale leven kunt beschrijven en de basisprincipes van de wet van aantrekking.

Je ontdek je wat er nodig is om je doelen te bereiken. Je leert alles over het ontwikkelen van een krachtige mindset en hoe je jezelf op de eerste plek kunt zetten.

En leer uit jouw comfort zone te stappen en ontdek hoe jij jouw droomleven kan gaan behalen door je doelen om te zetten in kleine behapbare acties en gewoon te handelen.

Na deze training weet jij hoe jouw awesome geweldige 2.0 versie er uit ziet. Je kent jouw droom en je hebt de eerste stappen gezet om jouw droomleven waar te maken. Je hebt voldoende handvatten om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden en je weet hoe jij nu in actie moeten komen.

TRAVEL Methode

Binnen 1 jaar naar een locatie onafhankelijk leven, zodat jij eindelijk op eigen voorwaarden kan gaan leven, kan gaan werken en reizen waar en wanneer jij wilt.

Ons complete stappenplan brengt jou binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven, met de (financiële) vrijheid om te reizen, leven en ondernemen op jouw voorwaarden. 

Het traject biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en een inkomen over de grens op te bouwen. 

Een online programma met 6 verschillende modules vol met waardevolle video’s, teksten, audio en opdrachten

Digital Wealth Academy

Leer passief inkomen te genereren door dit kant-en-klare digitale product te verkopen als jouw eigen product voor 100% winst!

De Digital Wealth Academy is een uitgebreide training die je alles leert om ook als leek veel geld te kunnen verdienen met dit passieve digitale product.

 

Business Fundamenten

Leer de fundamenten van een succesvolle online ondernemer , en hoe je jouw systemen en producten zou kunt opzetten dat je maximale succes en groei kunt bereiken.

Makkelijk creëren van Sales Funnels

Stel eenvoudige je eigen verkoop funnels in om de Digital Wealth Academy door te verkopen, gebruik de strategieën om een nieuw bedrijf te lanceren of je bestaande bedrijf te optimaliseren.

Email Marketing

Leer hoe je e-mailcampagnes creëert die betrokkenheid genereren en klanten converteren. Ontwerp, personaliseer, automatiseer en analyseer voor optimaal resultaat!

Blogging for Success

Je leert hoe je effectieve en boeiende blogcontent creëert en schrijft die goed presteert in de zoekmachine. Dit zal verkeer naar jouw pagina leiden!

Social Media Marketing

Leer hoe je betaalde advertenties kunt gebruiken om de Digital Wealth Academy of een ander product te promoten. Je leert hoe je snel je publiek kunt laten groeien en verkopen kunt genereren via social media marketing.

Business Automatisering

Leer hoe je jouw bedrijf automatiseert met krachtige follow-upcampagnes en automatiseringen. Hierdoor kan jouw bedrijf op de automatische piloot draaien en de verkoop maximaliseren.

Affiliate Marketing

Voeg extra inkomsten toe aan jouw digitale marketingbedrijf met de kracht van Affiliate Marketing. Leer hoe je van Affiliate Marketing passief inkomen kunt maken.

Online werken

Nooit meer

❌ Overweldigd door te veel opties voor wat voor soort product te maken
❌ Onzeker over hoe je je digitale product moet maken
❌ Verdwaald in de marketingoverweldiging van hoe je het gaat verkopen
❌ Moe van het niet hebben van een solide strategie die je continue sales oplevert

Jeroen en Ivette

De voordelen

✅ Een product dat 100% van jou is zonder ook maar één slide te hoeven maken
✅ Gevalideerd door de markt en zeer gewild
✅ Een product met hoge vraag in een markt die niet verzadigd kan raken
✅ Een verkoopsysteem bezitten dat volledig geautomatiseerd is en je kunt opschalen

Jeroen en Ivette

Wat krijg je allemaal

✔️ Directe toegang tot de Digital Wealth Academy
✔️ 100% Ownership
✔️ 100% Resell Rights
✔️ Community Membership
✔️ Lifetime Updates
✔️ BONUS: Toegang tot een uitgebreid stappenplan om jouw DROOMLEVEN om te zetten in concrete doelen en deze ook daadwerkelijk te halen, inclusief 19 verschillende modules gevuld met video’s, werkboeken en opdrachten, t.w.v. € 497,-
✔️ BONUS: Toegang tot een online programma met 6 verschillende modules vol met waardevolle video’s, teksten, audio en opdrachten, waarin je leert hoe jij een online inkomen kan opbouwen waarmee je kan werken en reizen, t.w.v. € 497,-
✔️ BONUS: Een Nederlandstalig uitleg hoe jij direct van start kan met het opzetten van jouw eerste automatisering, waarmee jij direct jouw eerste cursus kan verkopen ter waarde van € 497,00
✔️ BONUS: Wekelijks een online Q&A met een groep gelijkstemden, waarmee jij jezelf accountable houdt en nog veel meer leert hoe jij jouw DROOMLEVEN gaat leven
✔️ BONUS: 1 op 1 online strategiesessie van 90 minuten
✔️ BONUS: Online support via whatsapp

NU VOOR!

€ 497,00

our passion is your inspiration

Jeroen en Ivette
Jeroen en Ivette

Success is not the key to happiness.

Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful

Wij zijn Jeroen en Ivette

Wij zijn Jeroen en Ivette en het is ons gelukt om onze grootste dromen uit te laten komen.
We hebben beide onze baan in loondienst opgezegd en hebben onze eigen online business opgezet.
Hierdoor hebben wij de vrijheid gecreëerd om te kunnen reizen en te werken waar en wanneer wij maar willen.

We werken nu 3 jaar online, waarvan we 1,5 jaar op Bali hebben gewoond en verschillende stedentrips hebben gemaakt naar Kuala Lumpur en Bangkok.

Wij zijn ervan overtuigd dat het ook voor jou mogelijk is om jouw droomleven te leven.

Werken en reizen waar en wanneer jij wilt.

Veel gestelde vragen

WAT IS DIT PRODUCT (DE DIGITAL WEALTH ACADEMY) PRECIES?

De Digital Wealth Academy is een “Done for You” online cursus in het engels. Met 80 uitgebreide modules begeleidt het beginners en gevorderde bij het opzetten of optimaliseren van hun eigen online business. Alle topics van branding, Instagram SEO, TikTok, Faceless Wealth, Reels, mindset alles komt aan de orde op een hele overzichtelijke manier. Ook krijg je gratis alle templates voor funnels, e-mailcampagnes en andere cruciale aspecten voor het opzetten van je succesvolle online bedrijf. Maar wat het echt uniek maakt is dat je na aankoop van het product volledige eigendom krijgt, waardoor je het zelf kunt verkopen en een winst van 100% maakt zonder tussenpersoon.

HOE MAAK IK 100% WINST?
Wanneer je dit product koopt, krijg je niet alleen toegang tot de Digital Wealth Academy (een super inhoudelijke course waar je van A-Z leert hoe je geld kunt verdienen met je online business), maar je bezit ook de cursus zelf en kunt deze verkopen voor 100% winst. Dit betekent dat wanneer iemand deze cursus van jou koopt, het aankoopbedrag rechtstreeks naar jou gaat, niet naar een derde partij. Al het marketing materiaal incl. sales pages, e-mail funnels en insta promotie zit bij de cursus inbegrepen.
HEB IK (MARKETING) ERVARING NODIG?

Absoluut niet! Dit programma is ontworpen met de complete beginner in gedachten. Het loodst je stap voor stap door het hele proces om vanaf nul een online bedrijf te starten.

MOET IK PER SE DE DIGITAL WEALTH ACADEMY DOORVERKOPEN ALS IK DIT KOOP?

Absoluut NIET! Wanneer je het programma aanschaft, is deze cursus van jou. Je kunt ervoor kiezen om de cursus als jouw eigen product te verkopen OF gewoon de informatie te leren en toe te passen in je bestaande bedrijf. De beslissing is aan jou! Deze cursus leert je gevraagde, hoog inkomen genererende vaardigheden om geld te verdienen online, ongeacht wat je niche of passie ook mag zijn!

KAN DIT VERKOCHT WORDEN VANUIT ELK LAND? EN IS DIT GESCHIKT VOOR DE NEDERLANDSE EN BELGISCHE MARKT?

JA! Het enige wat je nodig hebt is een manier om betalingen te ontvangen en je kunt dit digitale product vanaf elke plek ter wereld verkopen.

In Amerika is dit product al heel groot.

ZIJN ER NOG VERBORGEN KOSTEN?

Bij de Digital Wealth Academy zijn er geen verborgen kosten. Houd er wel rekening mee dat, net zoals bij elk online bedrijf, standaardkosten voor een betaalsysteem en website hosting van toepassing zijn. Deze zijn essentieel voor het runnen van je bedrijf en bieden je de tools om succesvol te zijn.

WAAROM IS DIT GEEN MULTI LEVEL MARKETING (MLM)

De Digital Wealth Academy verschilt van multi-level marketing doordat je direct producten verkoopt zonder een netwerk van distributeurs op te bouwen. Er zijn geen niveaus of commissies van ondergeschikten; je koopt simpelweg de cursus en verkoopt deze zelfstandig, waarbij alle opbrengst direct naar jou gaat.

Jeroen en Ivette
Algemene info 

Handelsstraat, 9501 EW Stadskanaal

Gratis e-book 10 tips voor meer succes in jouw leven