Jeroen en ivette

Virtual Assistent, Digital Marketing & Storyteller

Jeroen en Ivette
Jeroen en Ivette

VA+ & Fotografie

Welkom bij Jeroen en Ivette – jullie reispartners in zakelijk succes! 

Laat ons jouw zorgen wegnemen, zodat jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is

Met een breed scala aan diensten, variërend van fotografie en videobewerking tot strategisch advies en systeemautomatisering, bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of het nu gaat om het bouwen van een professionele website, het opzetten van een effectieve mailfunnel of het coördineren van je team voor een succesvolle lancering, wij hebben de expertise en toewijding om het voor elkaar te krijgen.

Wij bieden verschillende pakketten aan. 

Maar we zijn eerlijk, we werken het liefst met jou samen op lange termijn en met vast aantal uren per week. 

Dit geeft voor jou als ondernemer zoveel meer rust!

En dat is voor ons heel belangrijk.

Waarom je zou moeten kiezen voor ons all-in pakket? Omdat het je rust geeft. Met een vast aantal uren per maand kun je al je taken aan ons overdragen, van e-mailondersteuning en debiteurenbeheer tot planning en social media management. Geniet van gemoedsrust terwijl wij jouw dagelijkse en wekelijkse taken naadloos uitvoeren, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.

 

Samenwerken Jeroen en Ivette
Samenwerken Jeroen en Ivette
Jeroen en Ivette

Onze filosofie is eenvoudig:

Jouw succes is ons succes.

Wij zijn Jeroen en Ivette – jullie reispartners in zakelijk succes! Als gepassioneerd koppel met een liefde voor reizen, online werken en ontzorgen, zijn wij hier om jouw ondernemersreis soepeler en succesvoller te maken.

Met onze ruime ervaring als ondernemer, willen we jou ontzorgen! 

Ons ondernemers avontuur begon meer dan 10 jaar geleden, en sindsdien hebben we de wereld van ondernemerschap verkend, met hoogtepunten zoals het beheren van een webshop, het vastleggen van magische momenten op bruiloften en het ondersteunen van talloze online ondernemers met hun groei. Met onze veelzijdige ervaring en vaardigheden staan we klaar om jouw lasten te verlichten en jou te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Met een breed scala aan diensten, variërend van fotografie en videobewerking tot strategisch advies en systeemautomatisering, bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of het nu gaat om het bouwen van een professionele website, het opzetten van een effectieve mailfunnel of het coördineren van je team voor een succesvolle lancering, wij hebben de expertise en toewijding om het voor elkaar te krijgen.

Welke taken kunnen wij onder andere voor je uit handen nemen: 

 • Visuals en templates maken voor Social Media en E-books 
 • Editen van video’s, audiobestanden en foto’s
 • Email support
 • Administratie
 • Debiteurenbeheer 
 • Teksten redigeren 
 • Strategisch meedenken 
 • Coördineren team 
 • Coördineren projecten lancering
 • Website en of losse pagina’s bouwen en onderhouden 
 • Online leeromgeving maken en inrichten 
 • Mailfunnel inrichten en het plannen van nieuwsbrieven 
 • Systemen koppelen en zorgen voor automatische processen
 • Feedback, plannen en redigeren Social Media 
 • Meehelpen en organiseren van events 

"Ik ben onwijs blij met de hulp van Jeroen en Ivette. Zij nemen taken uit mijn handen waar ik niet aan toe kom of minder leuk vind en daardoor kan ik verder met groeien in mijn bedrijf. Daarnaast luisteren zij goed naar mijn wensen en denken zij ook met je mee. Ik raad het zeker aan om met Jeroen en Ivette samen te werken!"

Sylvia van Egmond – Fotograaf

Het is echt een verademing om met Jeroen en Ivette te mogen werken. Vanaf dag 1 gaven ze me het gevoel dat ze alles onder controle hadden. Ik zocht iemand die me administratief kon ondersteunen, maar al snel nam deze duizendpoot me veel meer uit handen. Zo heeft ze bijvoorbeeld enorm veel technische kennis van software en heeft ze mijn online training voor afvallen in Huddle compleet ingericht. Ik heb een praktijk voor Hypnotherapie en werk alleen. Het is dan ook heel fijn om met Ivette te kunnen sparren over strategische plannen. Naast gevraagd advies geeft ze ook ongevraagd advies. “Heb je hier al aan gedacht?” hoor ik haar dan met haar vriendelijke en heldere stem vragen. Wat ik ook enorm in haar waardeer is haar flexibiliteit, duidelijke communicatie en nakomen van afspraken. Dat mis ik helaas nog wel eens bij andere samenwerkingen. Geen enkele vraag is haar te gek en met veel enthousiasme gaat ze aan de slag. Ik hoop nog heel lang van haar diensten gebruik te kunnen maken."

Jaimy Strik – Strik je geluk

"In juni 2022 zijn wij een 24/7 kinderopvang begonnen. De vraag was zo enorm groot dat de organisatie in een half jaar een zeer sterke groei onderging. Wij kwam er achter dat we vanuit het beleids- dan wel kwaliteitsaspect ondersteuning nodig waren. Ivette heeft ons hierin kunnen voorzien, Zij heeft ons op een plezierige en professionele wijze ontlast."

Suze Kamst – Mamasthee staat klaar

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen jullie ervoor zorgen dat jullie ondersteuning echt op maat is en bijdraagt aan de groei en efficiëntie van mijn onderneming?

Wij streven ernaar een diepgaand inzicht te krijgen in jouw bedrijf, doelstellingen en behoeften voordat we aan de slag gaan. Dit begint met een grondige kennismaking waarin we jouw bedrijf, doelstellingen en uitdagingen bespreken. Vervolgens werken we nauw met jou samen om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Gedurende onze samenwerking blijven we open communiceren en feedback verzamelen om ervoor te zorgen dat onze diensten voortdurend worden afgestemd op de evoluerende behoeften van jouw bedrijf. Kortom, onze aanpak is flexibel, gepersonaliseerd en gericht op het leveren van maximale waarde voor jouw onderneming

Hoe garanderen jullie dat de communicatie tussen ons soepel verloopt en dat ik altijd op de hoogte ben van de voortgang van mijn projecten en taken?

We begrijpen het belang van heldere communicatie en transparantie voor een succesvolle samenwerking. Daarom geven we regelmatige updates, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw projecten en taken. Bovendien bieden we verschillende communicatiekanalen aan, zoals e-mail, telefoon, en indien gewenst, videovergaderingen, om ervoor te zorgen dat je op elk moment vragen kunt stellen, feedback kunt geven of gewoon een praatje kunt maken. Jouw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit, en we zijn er altijd om je te ondersteunen en te informeren tijdens onze samenwerking.

Wat zijn jullie vaardigheden? Welke taken kunnen jullie van mij overnemen?

Onze skills zijn zeer divers en omvatten onder andere fotografie, foto- en videobewerking, het maken van visuals en templates, websitebouw, het opzetten van online leeromgevingen, het coördineren van teams en projecten, het opstellen van strategieën, administratieve taken zoals debiteurenbeheer en het redigeren van teksten, en nog veel meer. Kortom, we hebben een uitgebreid arsenaal aan vaardigheden waarmee we jouw onderneming op verschillende gebieden kunnen ondersteunen en laten groeien.

Met welke programma's werken jullie?

We werken met een breed scala aan programma’s en tools om onze diensten te leveren, waaronder MailBlue, WordPress met Divi, Adobe Lightroom en Photoshop, Canva, Asana, Trello, Google Workspace, YouTube, Zapier, en nog veel meer. Deze diverse set aan programma’s stelt ons in staat om efficiënt en effectief te werken en hoogwaardige resultaten te leveren voor onze klanten

Hoe vindt de betaling plaats?

De betaling dient vooraf betaald te worden. Je ontvangt van ons een factuur en deze dient binnen 10 dagen betaald te worden. 

Hoe wordt mijn investering beschermd en wat zijn de garanties voor de kwaliteit en de tijdige levering van de diensten die ik vooraf heb betaald?

We begrijpen het belang van vertrouwen en transparantie bij het vooraf betalen voor onze diensten. Om ervoor te zorgen dat jouw investering wordt beschermd, zullen we een gedetailleerde opdrachtovereenkomst opstellen waarin duidelijk wordt vermeld welke diensten worden geleverd, de deadlines voor oplevering en eventuele garanties die van toepassing zijn. Bovendien zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten binnen de afgesproken tijdlijnen. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan staan we altijd klaar om het op te lossen en jouw tevredenheid te waarborgen.

 

Hoe worden eventuele wijzigingen of aanpassingen aan de opdracht behandeld, en zijn er kosten verbonden aan dergelijke veranderingen?

We staan altijd open voor samenwerking en begrijpen dat behoeften en omstandigheden kunnen veranderen. Eventuele wijzigingen of aanpassingen aan de opdracht kunnen worden besproken en indien nodig geïmplementeerd, met als doel om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Afhankelijk van de aard en omvang van de wijzigingen kunnen er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht, die we vooraf met jou zullen bespreken om volledige transparantie te waarborgen

 

Jeroen en Ivette
Algemene info 

Handelsstraat, 9501 EW Stadskanaal

Gratis e-book 10 tips voor meer succes in jouw leven
Jeroen en Ivette
Algemene info 

Handelsstraat, 9501 EW Stadskanaal

Gratis e-book 10 tips voor meer succes in jouw leven