Mijn leven door de lens van mijn iPhone
08 oktober 2022 
2 min. leestijd

Mijn leven door de lens van mijn iPhone

Mijn leven door de lens van mijn iPhone 

Toen ik Jeroen leerde kennen wist ik direct al dat hij mooie foto’s maakt. Ik kwam bij hem thuis en zag prachtige foto’s aan de muur hangen welke gemaakt waren in Bangkok. Ik was onder de indruk. Dit waren niet zomaar vakantie foto’s. Wanneer Jeroen op reis ging, had hij gemiddeld 1 fotorolletje per dag. Ja ja, we zijn oud. We komen nog uit een tijd dat we foto’s maakten met fotorolletjes.

Natuurlijk was ik ook onder de indruk van zijn reizen. Iets wat ik heel graag wilde. Misschien was er daarom ook direct zo’n klik tussen ons. Beide wilden we de wereld zien.

In het begin van onze relatie was ik nog niet met fotografie bezig. Jeroen had zijn camera en had 1001 fotorolletjes mee tijdens onze reizen.

Maar de mobiele telefoon kwam op en ergens in 2009 kocht ik mijn eerste iPhone. Volgens mij nog de iPhone 3GS. Ik kon foto’s maken met mijn telefoon. Revolutionair

Natuurlijk waren dit achteraf nog niet de mooiste kwaliteit foto’s. Niet te vergelijken met de spiegelreflexcamera van Jeroen. Het waren vooral selfies en snapshots wat ik met mijn iPhone maakte.

Door de jaren heen veranderde de iPhone en werd de kwaliteit van de camera ook steeds beter. Tegenwoordig kan je hele scherpe foto’s maken. Maar gelukkig heeft de technologie van spiegelreflexcamera’s en systeemcamera’s ook niet stil gestaan en zijn deze foto’s vaak nog net even anders en beter.

Regelmatig sta ik met mijn iPhone naast Jeroen en zijn nieuwe Fuijfilm camera X-T4. De foto’s die hij maakt, zijn niet te vergelijken met de foto’s die ik maak met mijn iPhone.

Lang dacht ik, met de iPhone in mijn hand, waarom zou ik foto’s maken, wanneer Jeroen naast mij loopt?

Maar ik vind het heerlijk om foto’s te maken. Mijn telefoon staat op dit moment vol met foto’s gemaakt op Bali en het Garuda House. Momenten hoe ik alles zie en hoe ik het beleef.

Wanneer Jeroen foto’s maakt, verteld hij met die ene foto al een heel verhaal. Het zijn prachtige foto’s die je zo aan de muur kan hangen.

Maar mijn creativiteit ligt in het schrijven. En daar horen de foto’s bij die ik door de lens van mijn iPhone zie.

Ik kan er oprecht van genieten wanneer ik Jeroen zie fotograferen. Vol concentratie zie ik hem staan en kijkt hij hoe hij het perfecte plaatje kan schieten. Die momenten leg ik het liefst vast. Jeroen met zijn camera in de hand. En stiekem kijk ik wat voor foto hij maakt, zodat ik deze kan namaken met mijn iPhone. Na ja, dat probeer ik dan 😉

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen