Van DROOM naar DOEN

In 3 maanden naar jouw NEXT level om jouw MISSIE te vinden en de resultaten te behalen waarvan jij DROOMT. Na deze 3 maanden heb jij een concreet plan die jou helderheid en vrijheid biedt. Op weg naar een locatie onafhankelijk leven.

Iedereen heeft dromen. Maar hoeveel dromen worden er nou jaarlijks gerealiseerd?

Hoeveel dromen gaan er jaarlijks weer in de kast? Heb jij alles gedaan om jouw dromen waar te maken? Vanaf nu wordt het tijd om alleen nog maar dat te doen wat jou gelukkig maakt. 

Weg met de 9 tot 5 baan.

Een gelukkig leven, waarbij jij met een positieve mindset jouw droomleven gaat leven. Wat als er zoveel meer in je zit.

Heb je er wel eens over nagedacht wie je echt wilt zijn? Hoe jouw ideale leven er uit ziet? Als je echt gaat dromen, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je doen? Wie zou jij helpen?
Je wilt dolgraag iets anders. Je wilt vanuit jouw hart en passie je dromen leven. Je hebt een brandend verlangen naar jouw perfecte leven en je voelt aan alles dat dit, waar je nu staat het niet is.

Diep van binnen weet je dat de weg van je dromen de enige weg is en dat er nu iets radicaal moet veranderen. Maar je weet niet hoe. Jouw droom is er! Maar hoe kan jij jouw droom bereiken. Voor jou lijkt het nog zo ver weg. Jij wilt heel graag ontdekken waar je nu precies van droomt en waar je naar toe wilt, een no-regret leven.

Een leven zonder spijt en zonder what if’s… Je hebt dromen, een brandend verlangen om meer uit het leven te halen.

Herken jij jezelf hier in? 

Dan is deze life-changing cursus zeker voor jou!

null

Voor de ambitieuze JIJ die echt impact
op JOUW leven wilt maken 

Ik ben dit!

Everything begins with a thought

DEZE ONLINE TRAINING IS GESCHIKT VOOR JOU WANNEER JIJ:

 • Dromen hebt, maar nog niet weet hoe je dit waar kunnen maken
 • Meer vrijheid wilt hebben en niet afhankelijk wilt zijn van anderen
 • Een verhaal hebt, maar niet weet hoe je dit naar buiten kan brengen
 • Alles uit het leven wilt halen en bereidt bent om hier stappen voor te nemen
 • Bereidt bent om in jezelf te investeren, omdat je weet dat het jou zoveel meer zal opleveren 


Herken jij jezelf in bovenstaande punten? 


Schrijf je nu in

van DROOM naar DOEN 

Voel jij aan alles dat het NU tijd wordt om jouw droomleven te gaan leven?


Yes, ik wil dit


Ivette Langeveld

Review

Van dromen naar doen.


Ik deed de cursus omdat ik graag mijn droomleven zou willen leven. En daarin ook mezelf kan zijn. En om te leren welke stappen ik zou willen en kunnen zetten. Ik leerde om uit mijn comfortzone te stapppen en door een filmpje te maken over mijn droom, een moodboard te maken, die nog elke dag in mijn kamer staat, dit is wie ik ben en wat ik wil doen. Ik leerde mijn mindset positief in te stellen. En leerde steeds meer mijn creativiteit terug te vinden. Dat ik authentiek ben zoals ik ben. Positief hoe Ivette is, neemt ze je mee in haar programma van dromen durven doen! Haar enthousiasme is aanstekelijk en erg plezierig!

- Simona


null

Alles is mogelijk als jij dat wilt!  


van DROOM naar DOEN 

Ontdek hoe jij met deze online cursus een duidelijk drie stappenplan krijgt om jouw droomleven te gaan leven. In deze online cursus ga je flink de diepte in.  Met deze modules ga je kijken waar jouw verlangen ligt en hoe je jouw droomleven waar kan maken.

Je gaat leren hoe jij jouw dromen kan visualiseren. Hoe je jouw ideale leven kan omschrijven en je leert de eerste basis regels van de wet van aantrekking.

Module 2 DURVEN 

In module 2 leer je wat er voor nodig is om je doelen te behalen. Je leert alles over een krachtige mindset en hoe je jezelf op de eerste plek zet.

Ivette Langeveld

Leer uit jouw comfort zone te stappen en hoe jij jouw droomleven kan gaan behalen en jouw doelen in kleine behapbare acties kan omzetten en het gewoon gaat doen.

Na training weet jij hoe jouw awesome geweldige 2.0 versie er uit ziet. Je kent jouw droom en je hebt de eerste stappen gezet om jouw droomleven waar te maken. Je hebt voldoende handvatten om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden en je weet hoe jij nu in actie moeten komen.  

Let's do this! 
Ga nu aan de slag met deze online cursus en bouw jouw droomleven!

van DROOM naar DOEN

Jij wilt heel graag aan de slag met het behalen van jouw doelen. 

Bewust kiezen voor méér leven.

Vanuit jouw tenen voel je het; ik ben geboren voor grote dingen. En je bevind je nu op het kruispunt waarin je moet gaan kiezen. Ga ik ervoor en laat ik het gebeuren?

Of durf ik de sprong toch niet te wagen en gaat het aan mij voorbij? En je zal nooit weten of het je gelukt was en je houdt de rest van je leven spijt. Spijt dat je het toch niet gedurfd hebt. Jij wilt jouw geluk doorgeven

Jouw dromen waarmaken en alles wat jij geleerd hebt in jouw leven doorgeven aan andere mensen. Jouw levenslessen (over relaties, vriendschap, verdriet en pijn), of jouw skills die jij jezelf hebt geleerd, praktische skills.

Wat jouw skill of levenslessen ook zijn, je voelt aan alles dat je hier andere mensen mee wilt helpen. Wat als dit droomleven waarheid kan worden? Door te durven, door het te doen. Door jouw dromen om te zetten naar behapbare doelen. Doelen waarvan jij weet dat je ze zal bereiken. Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? En je mooiste leven kunt creëren?
Een aantal jaren geleden ontdekte ik wat een krachtige positieve mindset met je kan doen en vooral hoe je door de Wet van Aantrekking toe te passen alles kunt creëren en manifesteren wat je maar wilt in het leven.

Alles is mogelijk als jij dat wilt.

Alles begint met een gedachte.


Het is nooit te laat! 

Wij zijn Jeroen en Ivette en na bijna 30 jaar in loondienst te hebben gewerkt en 17 jaar in ons huis te hebben gewoond, hebben we de grote stap genomen.


 • Weg van de sleur.
 • Weg van het pad wat anderen van ons verwachten
 • Weg van het leven van vakantie naar vakantie.


Wij hebben gekozen voor een locatie onafhankelijk leven op onze voorwaarden. 

Klaar voor de start?

van DROOM naar DOEN

€ 195,-

van DROOM naar DOEN 

 

Wat krijg je allemaal?

 • Een compleet stappenplan om jouw DROOMLEVEN om te zetten naar doelen en deze ook daadwerkelijk te halen
 • 19 hoofdstukken waarin je alles leert over dromen waarmaken, een positieve mindset, doelen zetten en waarmaken en alles over de wet van aantrekking
 • 19 hoofdstukken vol met video's, heel veel oefeningen en werkboeken 
 • Levenslang toegang tot alle lessen 
 • Levenslang toegang tot de community met gelijkgestemden 
 • BONUS: Minicursus VISUALISEER jouw DROOM
 • BONUS: Handboek met 40 levenslessen, die jij direct kan toepassen voor het creëren van jouw droomleven
 • BONUS: Handboek met krachtige affirmaties die jij kan toepassen om jouw droomleven waar te maken 


JA, dit wil ik!