Ons Bali

Praten over Bali


Praten we over Bali, dan praten wij automatisch over Garuda House. Het zijn twee heel verschillende dingen, die wij niet meer zonder elkaar kunnen voorstellen. De meeste mensen gaan naar Bali op vakantie, omdat het een paradijselijk eiland is, waar vele mooie natuurgebieden zijn, veel mooie dorpjes en zien veel kleuren en ruiken de heerlijke geuren.

Natuurlijk zien wij ook al die mooie rijstvelden en kleuren en ruiken we al die heerlijke geuren van kruiden, saté, wierook en de natuur. Maar we zien vooral de binnenlanden, de arme gedeelten van Bali. Dat ene dorpje, waar elke taxichauffeur aan ons vraagt of we zeker weten of we echt op dit adres moeten zijn. De meeste taxichauffeurs die alleen maar in de toeristische dorpjes rijden, kennen de weg niet en dan geven wij hen meestal aanwijzingen waar we langs moeten.

Ik sluit mijn ogen en zie de weg voor mij. 

We zien de eerste meisjes verschijnen met een grote glimlach

We rijden op de grote ringweg rond Denpasar, bij de wijk Sesetan moeten we de ringweg af. Direct na dat grote witte gebouw, is een klein smal weggetje. Langs deze weg staat alweer een huis, waar een groot reclame spandoek hangt. Het is een smal weggetje, en je moet ook maar net geluk hebben dat er van de andere kant niets aankomt. Er komt een scherpe bocht en daar beginnen de eerste hutjes. We rijden over een zandweg, met nog een paar bochten. Aan de linkerkant staan de hutjes, met af en toe kraampjes waar frisdrank wordt verkocht en de nodige spullen voor het maken van een offer voor de tempel. Aan de rechterkant rijstvelden en in de verte zie je de silhouetten van de grote stad Denpasar. Nog een paar gangen voorbij rijden, dan komt er een school en de volgende gang is de straat waar Garuda House staat. De taxichauffeur krabt nog even achter zijn oren en vraagt nogmaals of we het zeker weten en of we die mensen wel kennen… Maar dan kijkt hij naar rechts en ziet de eerste meisjes verschijnen, met een grote glimlach. Ze rennen op ons af, blij dat we er weer zijn. We kijken naar de taxichauffeur en lachen naar hem en zeggen, ja we weten het zeker. 

Bedankt voor de rit!

Thuiskomen

Elke keer als we naar Bali gaan, voelt het als thuiskomen. Dat begint al op het vliegveld, je stapt de hitte in en het is direct herkenning. Heerlijk om die hitte te voelen op ons lichaam. We stappen in de auto en rijden over de enige weg vanaf het vliegveld en zien dat grote beeld van Ganesha op de rotonde staan. Ik zit met mijn wang tegen het raam aan en kijk naar buiten. Alles is al zo bekend. Welk dorp we ook heen gaan, welk hotel of huisje we ook zitten. Het is thuis.

En het Garuda House versterkt dit gevoel. We stappen de taxi uit en de meisjes komen al naar ons toe. We weten de weg. Het hek gaat open en we staan bij de voordeur en doen onze slippers uit. Op onze blote voeten staan we op de koude plavuizen in de kamer. Wachten totdat iedereen er is en we iedereen weer kunnen begroeten.

Dat is ons Bali, het bezoeken van het Garuda House. Hier leven we een aantal dagen en gaan met hun op pad. We gaan naar de scholen, waar de meisjes heen gaan. We zoeken de dorpjes op waar ze vandaan komen, hun achtergrond. Een ander Bali.Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen