TRAVEL, because money returns. Time doesn’t
30 oktober 2022 
4 min. leestijd

TRAVEL, because money returns. Time doesn’t

Ok, misschien is het een beetje makkelijk om op deze maandag dit te zeggen en je ziet het ook al veel voorbij komen. Maar morgen begint de maand november. Nog 2 maanden en dan is dit jaar voorbij. 

Wat ga jij doen om in 2023 eindelijk jouw dromen waar te maken? 

Tijd beschouwen we als iets heel belangrijks. Misschien is het daarom wel dat deze quote mij zo triggert. Een aantal weken geleden waren wij bezig met het maken van de salespagina voor de TRAVEL methode. De methode om van jouw baan in loondienst te switchen naar een locatie onafhankelijk leven. Ik was op zoek naar een aantal mooie quotes die over reizen gaan. Al snel kwam ik deze tegen en in één zin geeft deze quote alles aan waar het om draait. 

Jouw droomleven gaat niet over geld

Jouw droomleven gaat ook niet over tijd


Geld is een middel wat je nodig hebt om jouw dromen waar te maken en er is voldoende geld 

Zeg ik dat echt? Ja, er is voldoende geld.

Tijd is schaars en je zal keuzes moeten maken om jouw droomleven waar te maken. (Er is altijd voldoende tijd om aan de slag te gaan om jouw droomleven waar te maken.) 

Je moet wel bereid zijn om de volgende stap te nemen.

Je moet bereidt zijn om de tijd er in te steken.

Op het moment dat jij nu een drukke baan in loondienst hebt, maar je droomt over een leven waarin jij de vrijheid hebt om te reizen en werken waar en wanneer je maar wilt, dan zal je tijd moeten maken. Sta een uur eerder op en ga aan de slag met de taken die jij moet doen om jouw leven te veranderen. 

TRAVEL, because money returns. Time doesn’t.

In deze quote zit zoveel waarheid. Vaak denk je dat je een heel goed plan moet hebben en genoeg geld om jouw baan in loondienst op te zeggen en op reis te gaan. 


Geld is een middel en de kunst is om hier wat makkelijker over te gaan denken. Al het geld wat jij uitgeeft om jouw grootste droom waarheid te laten maken, krijg je terug. 

Geld is ruilmiddel, niet meer en niet minder. 

Geld komt altijd weer terug.

Tijd is iets heel anders

Tijd is ook veel lastiger

Als je nu niet doet wat je graag zou willen doen, tikt te tijd gewoon door. Je wordt ouder en voor je het weet ga je met pensioen. Mocht je dit al halen natuurlijk.
Elke dag dat je nu niet werkt aan jouw dromen en aan jouw doelen, verlies je tijd. Deze tijd komt niet weer terug

Je krijgt spijt.

Op een gegeven moment ga je zeggen, verdorie had ik het nu maar veel eerder gedaan.

De tijd is nu!

Het moment is nu om aan de slag te gaan.

Sta een uur eerder op om om jouw droomleven voor je te zien en te visualiseren. 

Ga ’s avonds nog een uur langer door om jouw dromen om te zetten in doelen. 

Ga aan de slag.

Maak nu de keuze en ga aan het werk om jouw leven te wijzigen.


TRAVEL Methode Business class edition

2023 staat voor de deur en het wordt tijd om aan de slag te gaan met jouw doelen, jouw droomleven. Om nu eindelijk jouw baan in loondienst op te zeggen en te gaan reizen en werken waar en wanneer je maar wilt.

Beeld je jezelf eens in; binnen één jaar loop jij naar jouw leidinggevende en dien je jouw ontslag in, omdat je jouw online inkomen hebt opgebouwd. Je hebt jouw eerste ticket gekocht, een enkeltje, omdat je nog niet weet wanneer je precies weer terugkomt. Jouw dagen staan vol met genieten, nieuwe dingen ontdekken en werken op de uren wanneer jij dit wilt.

Tijdens de TRAVEL Business Class editie gaan we een jaar lang aan de slag om jouw dromen om te zetten naar doelen. Je leert hoe je met jouw skills een online inkomen opbouwt. Jouw passie, dat waar jij op aangaat, of dat fotograferen is, of schrijven, of coachen, wat jouw passie ook is, samen zorgen we er voor dat je hier een inkomen mee opbouwt. Een inkomen waarmee jij kan reizen en werken waar en wanneer je wilt.

Binnen één jaar leer je alles over het groeien van jouw mindset, waarmee jij klaar bent om op reis te gaan. Je leert hoe je ondernemer wordt en wat er allemaal bij komt kijken. Hoe jij jouw doelgroep aanspreekt en welke marketing tools jij kan inzetten en hoe jij je klaar maakt voor een locatie onafhankelijk leven. Of dat nou voor langere tijd op reis is of elk weekend een stedentrip, dat maakt niet uit. Je leert te leven op jouw voorwaarden, zonder te luisteren naar de mening van anderen.

Start nu met de TRAVEL Business Class Editie

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen