We kochten een auto
16 augustus 2022 
4 min. leestijd

We kochten een auto

2 maanden op Bali 

Inmiddels zijn we 2 maanden op Bali. Onze eerste visumverlenging hebben we alweer gehad. Anderhalf uur wachten op het immigratie kantoor, even zitten voor een foto en onze vingerafdrukken. Maar het systeem werkt en we mogen graag op Bali wonen. Een droom die voor ons is uitgekomen.

Maar laten we eens terug gaan naar Nederland 

Na ja, in onze podcast en nieuwe video blikken we terug naar onze tijd in Nederland. In 2021 gingen we voor het eerst voor 6 maanden naar Bali. Voor ons voelde dit echt als een testrun. Eerst kijken hoe het ons zou bevallen om 6 maanden uit Nederland te zijn. En hoe het zou zijn om 6 maanden op Bali te mogen wonen.

We zijn inmiddels terug, dat zegt wel hoe fijn het hier is.


Eind september vertrokken we naar Nederland


De bedoeling was om uiterlijk februari 2022 weer terug te gaan naar Bali. Omdat we ons huis hadden onderverhuurd, zouden we tijdelijk verblijven in het huisje van de schoonouders in Epe. Al snel hadden we door dat we daar niet makkelijk heen konden met het openbaar vervoer. Dus we kochten een auto. 


We kochten een auto

Nog geen week terug in Nederland en wij stonden al bij de dealer om een goedkope auto te kopen, om ons te kunnen vervoeren. Het voelde een beetje als falen voor mij. Voor ons vertrek in april 2021 hadden we alles verkocht en op de laatste dag voor vertrek hadden we onze auto verkocht. Onze auto verkopen voelde als de laatste grote stap, voordat ons nieuwe locatie onafhankelijke leven zou beginnen.

Dat we in de eerste week na terugkomst direct alweer een auto kochten, voelde een beetje alsof we weer voorgoed terug zouden zijn in Nederland.


Een vervoersmiddel

Maar die auto is gewoon een vervoersmiddel. Net zoals we op Bali een motor huren om ons van A naar B te brengen, was het voor ons handig om in Nederland tijdelijk een auto te kopen.


We namen er een nieuwe story over op. In deze nieuwe story via de Podcast of YouTube ontdek je alles hoe het voor ons voelde om terug te zijn in Nederland en hoe we deze auto hebben gekocht. 

 

Je kan nu het interview beluisteren op ons nieuwe podcast kanaal op Spotify of de video via YouTube.

Ben jij klaar om binnen nu en één jaar

Locatie onafhankelijk te leven en je baan in loondienst op te zeggen? 

Stap nu in om van 2023 jouw DROOM jaar te maken

Een online jaartraject speciaal op maat voor jullie gemaakt, waar je leert om met een sterke mindset en complete stappenplan jouw droom om locatie onafhankelijk te leven eindelijk waar te maken.

Het complete stappenplan om binnen 1 jaar van een baan in loondienst naar locatie onafhankelijk te leven.


Het jaartraject inclusief een jaar lang begeleiding biedt alle handvatten om een sterke mindset te creëren, om groots te denken en inkomen over de grens op te bouwen.
Het jaartraject waarin je alles leert om binnen 12 maanden van een baan in loondienst naar een locatie onafhankelijk leven gaat, met een inkomen over de grens.

De TRAVEL methode.


Waarom de TRAVEL methode?
Wij hebben lang nagedacht hoe we dit traject gaan noemen.
Reizen stond natuurlijk bovenaan.
Dat is het grote doel om te halen met dit traject.
Maar om dat doel te halen, zullen jullie een aantal stappen bij langs moeten gaan.
En heel eerlijk, het is een makkelijke formule. Elke maand komen een aantal aspecten terug en die formule hebben we een heerlijk reissausje gegoten, namelijk de TRAVEL methode

De GROEPSCOACHING start op donderdag 19 januari 

Er is ruimte voor maximaal 15 personen VOL = VOLJeroen en Ivette


  Deze podcast is ook te vinden op: 

  Of ga zelf aan de slag om jouw DROOM leven waar te maken 

  Ivette Langeveld

  online training "van DROOM naar DOEN" 

   Het KRACHTIGE programma jouw locatie onafhankelijk leven te starten!

  Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

  Nu voor € 195

  inclusief heel veel extra bonussen